Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KADİR AYDAR “MASKENİ TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

BAŞKAN KADİR AYDAR “MASKENİ TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

BAŞKAN KADİR AYDAR “MASKENİ TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

BASKAN KADIR AYDAR “MASKENI TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar 2-8 Kasim  Lösemili Çocuklar Haftasi münasebetiyle LÖSEV üyeleri ile  kahvalti programinda bir araya geldi.

Ceyhan Belediyesi'nin düzenledigi etkinlikte, Baskan Aydar çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla sohbet etti. “Maskeni tak farkindalik yarat” kampanyasina maske takarak  destek verdi.

 

Baskan Kadir Aydar: Fark edelim, farkindalik yaratalim” 

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, düzenledigi toplantida Lösemi hastaligina dikkat çekmek için maske takti.
2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi'nda farkindalik yaratmak istediklerini söyleyen Baskan Aydar, 'Bu hastalikla mücadele eden tüm kardeslerimize sifa diliyorum, onlar belki yilin 365 günü bu maskeleri agizlarina takarak hayatlarini devam ettiriyor. Biz de 15-20 dakika bu maskeleri takarak onlarin ne tür sartlarda yasadiklarini hissetmeye çalistik. Biz de biliyoruz ki; Lösemili çocuklar ile ilgili ülkemizde ciddi bir hassasiyet var. Ama ne yaparsak yapalim bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle hem toplumsal farkindaligi arttirmak hem de çocuklarimizin bu çok önemli sorununa tekrar dikkat çekmek istedik. Toplumumuzu bu konuda daha dikkatli, daha duyarli, daha özenli ve daha yardimsever olmaya davet ediyoruz. Çocuklarimiz, hastaliklari bulasici oldugu için degil tedavi sürecinde kendilerini enfeksiyondan korumak için maske takiyorlar. Fark edelim, farkindalik yaratalim” dedi



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli